Werkgevers

Werving en Selectie online Marketing Professionals

Wij zijn ervaren in werving & selectie van online marketing professionals en helpen organisaties graag aan de perfecte kandidaat.
Onze kracht zit in partnership bij het maken van de totale match. Wat heeft de organisatie en jouw team nodig? Wie is nu echt de beste nieuwe collega? Heel realistisch en met veel bevlogenheid schatten wij in welke professional bij welke organisatie en rol past.


Interim bemiddeling

Ben je op zoek naar een freelancer met online marketing expertise voor ondersteuning van jouw project of team? Worstel je als organisatie nog steeds met de juiste onlinestrategie en uitvoering? OrangeValley Professionals heeft voor jou de geschikte online professional in haar netwerk, zowel op managementniveau als op uitvoerend of specialistisch gebied. We brengen je graag in contact met de online professional, die zorgt voor een stap vooruit binnen jouw organisatie.
Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld op basis van tijdelijke detachering bij een project, interim of freelance (ZZP’er). Altijd no cure no pay.
Door te werken met interim professionals binnen het netwerk van OrangeValley Professionals haal je snel en kwalitatieve online interim professionals binnen.


Onze werkwijze

Wij handelen slagvaardig en daadkrachtig. Zodra we weten welke skills je binnen het team nodig hebt gaan wij aan de slag. We kijken we naar je business ambities, de huidige online performance en de samenstelling van het bestaande team. We hebben oog voor balans in het team, de juiste mix van karakters en ambities. Vervolgens starten we de werving op en voeren we met iedere potentieel geschikte kandidaat een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ook het inwinnen van een referentie, het inzetten van een (online) assessment of het uitwerken en presenteren van een concrete case (die onze eigen ervaren online marketing consultants kritisch zullen beoordelen) kan een onderdeel van de werving en selectie procedure zijn. Uiteraard ontvang je van al onze bevindingen een duidelijke rapportage. Onze werkwijze in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat de kandidaten van ons sneller zijn ingewerkt en eerder “up-to-speed” zijn. De vele positieve referenties van onze geplaatste kandidaten tonen aan dat ook voor hun de “goede-match” ontstaat. Dit geeft ons energie.


Voordelen OrangeValley Professionals

  • Specialist in onlinemarketingfuncties
  • Uitgebreid kandidaten netwerk
  • Bewezen succesvol
  • Zorgvuldige werkwijze
  • Oprechte interesse
  • Snel en doeltreffend

VIND NU DE juiste ONLINE MARKETING Professional!

Neem contact op met OrangeValley Professionals om snel de juiste kandidaat te vinden!
Bel 030 – 3 690 700 of mail recruitment@orangevalleyprofessionals.nl en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.