Kandidaten

Klaar voor een (volgende) stap in jouw carrière als online marketeer?

OrangeValley professionals is gespecialiseerd in vaste en tijdelijke vacatures en richten ons op uiteenlopende vakgebieden binnen online marketing, waaronder: SEO-specialist, SEA-specialist, CXO-specialist, Web Analist, Social Media marketeer, Content Marketeer, Customer Journey Marketeer, Database Marketeer, CRM Marketeer, E-mail marketeer, Online Marketing Manager en E-Commerce manager. We kennen vrijwel elke online marketingfunctie. Wij zijn onderdeel van OrangeValley, het onafhankelijk en data-driven digital marketingbureau, hebben een stevige digital achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring in het werven en selecteren van online marketing professionals. We werken met diverse interessante opdrachtgevers met mooie vacatures.

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. In ons gesprekken vragen wij naar je wensen en jouw ambities. Wat zoek jij in een volgende baan, waarin blink jij uit, wat is jouw specialisme en wat heb jij nodig om succesvol te zijn en plezier te hebben in je werk? Vervolgens kijken wij of dit past bij de identiteit, cultuur en doelstellingen van de organisatie, en bij de inhoud van de openstaande functie. Wij bieden je vakkundig advies en begeleiding tijdens de hele procedure.

Wij streven naar de ideale match. De ideale werkplek is een werkplek: die goed bij je past, waar jij jezelf kunt ontwikkelen, waar je energie van krijgt, waar je plezier beleeft en waar je jouw talenten kunt inzetten.

Reviews

 • Enthousiasme

  Het enthousiasme en de professionaliteit die deze website uitstraalt, maakt OrangeValley Professionals helemaal waar in de praktijk. Gitte heeft veel kennis van de markt en is een waardevolle partner voor zelfstandige online marketeers. Dankzij hen heb ik als product owner een nieuwe website mogen realiseren voor SRA-accountantskantoren.

  - Jeroen
 • Professioneel en persoonlijk

  OrangeValley Professionals heeft mij op een hele prettige manier voorgesteld bij mijn huidige werkgever. Het verschil qua inleving en persoonlijke benadering met andere recruiters was groot. Gitte voelde feilloos aan welke informatie ik nodig had voor een eerste sollicitatiegesprek om me zeker te voelen en goed voor de dag te komen. En de match is heel goed! Ik wil hier nooit meer weg! (Maar mocht dat toch zo zijn, dan bel ik haar direct om me te helpen een nieuwe baan te vinden.)

  - Fleur
 • Fijne ervaring

  Gitte heeft mij een geweldig leuke baan als Content Manager bezorgd. Toen ze mij benaderde was ik kritisch, maar door haar prettige en persoonlijke manier van werken was ik al snel om. En haar betrokkenheid stopt niet op het moment dat je een baan hebt. Ook daarna staat ze voor je klaar. Echt heel fijn!

  - Monique